Contacte i atenció a l'abonat

Carrer Palau de la Música, 4-6. 08003 Barcelona
T: +34 93 295 72 07
[email protected]

  • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
  • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
  • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia)*

*El dia 1 de novembre del 2023 les taquilles obriran 1 hora abans de cada sessió, enlloc de 2 hores abans. Entre sessions estarà tancat també.


Com abonar-se


Impressió d'entrades

Amb la compra de les teves entrades rebràs un avís de confirmació amb un número de comanda. Aquest document NO és l’entrada que et permetrà accedir directament a la sala de concerts.

Per descarregar i imprimir la teva entrada, hauràs d’accedir al teu espai personal, al menú que trobaràs a la dreta de la pantalla.

Pots accedir al teu espai personal i a les teves entrades en aquest enllaç.

En aquesta secció accediràs les teves compres i podràs imprimir, des de casa, els teus tickets sense fer cua a Taquilles. Algunes qüestions pràctiques:

  • Pots imprimir les teves entrades en blanc i negre.
  • És necessari tenir l’Acrobat Reader instal·lat a l’ordinador per imprimir les entrades en format PDF.
  • Un cop imprès, no malmetis la part del ticket on apareix el codi de barres de validació. El control d’accés es fa sobre aquest codi.
  • Pots reimprimir vàries vegades les teves entrades. Tot i això, al control d’accés només es validarà el codi un sol cop: la primera entrada en accedir al recinte. La resta de còpies del mateix ticket seran invàlides.

Pots conservar el teu correu de confirmació en cas que tinguin algun problema amb les teves entrades. El número de comanda que hi figura ens permetrà gestionar les teves entrades des de Taquilles en cas d’incidències.

El Palau es reserva el dret d’aplicar un cost addicional per la impressió d’aquestes entrades comprades per Internet a Taquilles.


Saldo acumulat

A causa de l’ajornament o la cancel·lació de concerts de les darreres temporades 2020-21 i 2021-22, els imports acumulats al compte de client poden ser reinvertits en entrades i abonaments de la nova temporada 2022-23.

Per a consultes i/o ús del saldo en el procés de reserva, pot contactar amb les Taquilles o el Servei d’Atenció a l’Abonat.

Accedeixi al seu espai personal aquí https://palaumusica.shop.secutix.com/account/login identificant-se amb el seu correu electrònic i contrasenya. Si no la recorda pot sol·licitar-ne una de nova clicant a “Heu oblidat la vostra contrasenya?"

Un cop a dins, apareixeran les informacion més recents com les reserves. A la part superior dreta, apareixerà l’import favorable que té acumulat.

Quan faci una compra, a la pantalla de pagament, veurà que hi ha un apartat de REDUCCIONS i ha de cliclar la casella “Utilitzar el meu saldo” i es descomptarà automàticament l’import:


Completar una reserva

Accedeixi al seu espai personal aquí https://entrades.palaumusica.cat/account/login identificant-se amb el seu correu electrònic i contrasenya (si no la recorda pot sol·licitar una de nova clicant a “Heu oblidat la vostra contrasenya?”.
Un cop a dins, apareixeran les informacion més recents com les reserves. També podrà gestionar totes les seves dades personal al menú de la dreta de la pantalla:

Clicant a “Detalls de la reserva” podrà accedir a tota la informació i al pagament de la mateixa. Heu de marcar la casella d’acceptació de termes i condicions, clicar al botó "fes la comanda" i fer el pagament a la passarel·la de pagament:

Contacte i ajuda