Accessibilitat

Diversitat física i/o mobilitat reduïda

- El Palau de la Música Catalana és accessible per a persones amb mobilitat reduïda per mitjà d’ascensors a totes les plantes.

- També es disposa d’un pujaescales per a cadires de rodes a la planta Foyer per poder accedir als balconets on estan ubicades les exposicions del Foyer.

- A la Sala Lluís Millet hi ha una rampa habilitada per poder accedir al balcó de les columnes. El Palau de la Música Catalana també disposa de lavabos adaptats i servei de préstec de cadira de rodes amb petició.

- A l'entorn del Palau hi ha places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Les més properes al Palau estan al c/ Ortigosa i al c/ Sant Pere Més Baix. L’ús de les places d’aparcament per a persones amb diversitat funcional està vinculat a la possessió d’una targeta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda (PMR).

Diversitat auditiva: persones sordes o amb baixa audició

- Les persones sordes signants poden demanar visites especíques amb intèrpret de llengua de signes castellana (mínim 12 persones).

Diversitat visual: Invidents o persones amb baixa visió

- Invidents o persones amb baixa visió: properament les audioguies disposaran d'audiodescripció.

- Per a persones invidents o baixa visió també s’organitzen visites amb guia individual (mínim 12 persones).

Preus especials

- Tarifes especials en visites per a presones amb diversitat funcional. Amb un grau inferior al 65%, el cost de la visita és de 8 euros; amb un grau superior al 65%, el cost de la visita és gratuït.

- Tarifes especials per a persones amb discapacitat superior al 33 % i descompte d’un 30 % per a menors d’edat amb discapacitat, amb preu especial extensible fins a tres acompanyants.

- Les persones amb diversitat funcional superior al 33 % gaudeixen d’un 5 % de descompte addicional al preu d’abonament general i preferència en el calendari de compra.

- Per a persones amb cadira de rodes s’aplicaran descomptes al preu de l’entrada (extensible a un acompanyant) a les zones habilitades a aquest efecte. Tot i que el Palau és una sala històrica amb limitacions arquitectòniques, treballem per fer accessible l’experiència de concert a qualsevol col·lectiu.

- Per accedir a aquestes entrades i aplicació dels preus especials pot adreçar-se a Taquilles al telèfon 93 295 72 07 o a [email protected]

- La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana també s’adhereix, amb preus especials, al programa Apropa Cultura i el seu projecte de lleure inclusiu.

Maqueta tàctil accessible

Aquesta maqueta intel·ligent reproduïx la Sala de Concerts amb gran detall i compta amb 25 punts d'interès connectats a un programari que és capaç de donar respostes als usuaris de manera immediata,  mentre aquests toquen amb les mans els elements arquitectònics més rellevants.

Aquest recurs és accessible de forma universal i està dissenyat perquè nens, adults, persones cegues, amb baixa visió, sordes i amb mobilitat reduïda puguin gaudir de l'arquitectura i la música del Palau d'una manera totalment innovadora i inclusiva.

Accessibilitat