20231119 Portes Obertes Palau_©MarioWurzburger_231119-4173_LOW

#PortesObertesPalau

Amb un preu simbòlic a partir d’1 €, s’han recaptat 8.300 euros que es destinaran a Palau Vincles, el projecte social del Palau

6.000 persones han gaudit avui diumenge, 19 de novembre de 2023, de la tradicional jornada de Portes Obertes del Palau de la Música Catalana que s’ha celebrat de 9 a 14 h. Un esdeveniment obert a tota la ciutadania per gaudir de les instal·lacions de l’edifici Patrimoni de la Mundial per la UNESCO amb la meravellosa arquitectura modernista obra de Lluís Domènech i Montaner, que se celebra al voltant de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, en l’any en què es commemora també el centenari de la mort de Domènech i Montaner. Amb un preu simbòlic a partir d’1 €, enguany s’han recaptat 8.300 euros que es destinaran a Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música Catalana, que busca fomentar la inclusió i la integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves. Les 6.000 entrades que es van posar a disposició del públic amb motiu de la jornada, es van exhaurir ja fa uns dies.

Durant 5 hores i en un format d’itinerari, els visitants han pogut accedir a la Sala de Concerts, a la Sala Lluís Millet, al Foyer i a la Plaça, que s’ha convertit també en un espai musical gràcies al piano que ha cedit per la jornada el Concurs Internacional de Música Maria Canals.

Portes Obertes 2.0 i preus i descomptes especials

També, com ja és habitual, la jornada de Portes Obertes ha tingut protagonisme a les xarxes socials, on amb l’etiqueta #PortesObertesPalau els visitants han compartit la seva visita a través del Facebook, Twitter i Instagram del Palau de la Música Catalana.

A més, durant tot el dia estarà obert el concurs fotogràfic de la jornada “La millor foto” a través de Twitter i Instagram amb l’etiqueta #PortesObertesPalau. De totes les imatges rebudes durant la jornada, es triarà la millor i el guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones al Cafè del Palau, gentilesa de Balot Restauració.

Amb motiu de la jornada de Portes Obertes d’aquest any també s’ha ofert un preu especial de 15 euros en la compra d’entrades per al concert Juan de la Rubia & Eugènia Balcells. Improvisació i videoart del 18 de gener de 2024. Finalment, el Cafè del Palau i la Botiga del Palau també s’han sumat a la jornada amb preus especials.

Sobre Palau Vincles

Palau Vincles és el projecte social del Palau de la Música Catalana. El seu objectiu és fomentar la inclusió i la integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social del cant coral. Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a més de 600 infants i joves, que gaudeixen setmanalment dels beneficis de la pràctica coral i que viuen de primera mà el poder transformador de la música. Més informació aquí.

Podeu veure aquí un vídeo resum de l’edició 2023 de Portes Obertes (© Platea Films – Guillem Martos i Roger Codina).

(fotografia de l’edició 2023 de Portes Obertes ©Mario Wurzburger).

6.000 persones han gaudit avui de les Portes Obertes al Palau de la Música Catalana